Produkty pro tre emme lázně (6)

Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Merlemont

Merlemont

Mléko a smetana pasterizované (původ Francie), Sůl, Mikrobiální koagulant, Mléčné a zrající kultury, Zpevňující látka: chlorid vápenatý. Rokok Mléko a výrobky na bázi mléka (včetně laktózy a mléčné bílkoviny) Naše výrobky nejsou označeny jako GMO v souladu s nařízeními 1829/2003/ES a 1830/2003/ES. Dodržujeme nepřítomnost GMO v limitu 0,9 % v souladu s evropskými nařízeními ES 1829/2003 a 1830/2003. Potvrzení o ionizaci Certifikujeme, na základě záruk a certifikátů získaných od našich dodavatelů, že naše výrobky, ingredience a aditiva: nejsou předmětem ošetření ionizací v souladu s vyhláškou č. 2001-1097 ze dne 16.11.01. Analýza na: 100g Tuky: 33,26g Bílkoviny: 17,56g Cukr (g): 0,9 Sodík (mg): 1,294g Energie Kcal: 372 Energie KJ: 1538,71 Formát: Kulatý Hmotnost: 230g Balení: Papír Přepravní balení: Karton Teplota skladování: +2°C/+8°C
Ženskost

Ženskost

Doplněk stravy pro přispění k regulaci hormonální aktivity. Alchemilka, Meduňka ipowder®, železo, vitaminy C a B6 Balení obsahuje 2 blistry po 15 tabletách s dvojitou vrstvou Meduňka pochází z technologie ipowder®, což je proces extrakce, který umožňuje získat koncentrované rostlinné výluhy zaručené bez rozpouštědel a bez přidání nosiče. Hypro-ri®Fe je forma železa složená ze síranu železa spojeného s aminokyselinami pocházejícími z hydrolyzátu rýžových bílkovin. Vitamín B6 přispívá k regulaci hormonální aktivity.
Citrónový koláč

Citrónový koláč

Citrónové čerstvé tartaletky
LAFARGE - KAMERUN

LAFARGE - KAMERUN

Klíčový cementový terminál pro terminál pro dovoz cementu Kapacita skladování: 28 000 T, včetně zařízení pro manipulaci a expedici
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.